Tri-Bekk Hűtés és Klímatechnikai Kft.
Épület- és gépjármű hűtéstechnológia

 +36-30-390-4604
 info@bekk.hu

Állófűtések, pótfűtések

A hidegebb időszakokban a járműbe épített állófűtés rendkívül hasznos szolgálatot tesz a sofőr és a jármű utasai számára. Egyrészt kellemes hőmérsékletet tud teremteni az utastérben anélkül, hogy álló helyzeteben feleslegesen járatni kellene az autót a fűtés miatt. Másik előnye, hogy biztosítja az autó szélvédőjére fagyott jég leolvasztását, annak páramentesítését, ezáltal elkerülhető a fáradtságos jégkaparás, illetve már az indulás pillanatától tökéletes kilátást teremt, ezzel javítja a vezetés biztonságát. Ezen túlmenően a motor hűtőrendszerébe épített állófűtés a motort is előmelegíti, így az könnyebben indul, csökkenti a kopásokat, az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

Állófűtés személy- és haszongépjárművekbe, kamionokba, munkagépekbe, lakókocsikba, hajókba egyaránt beépíthető. A korszerű készülékek távirányítással, akár telefonról is vezérelhetők.

Két típusát különböztetjük meg: a vizes rendszerű készülékek közvetlenül a jármű hűtőrendszerében keringő hűtőfolyadékot melegítik fel, és az utastérfűtés légcsatornáin keresztül a normál üzemhez hasonlóan történik az autó belső terének fűtése. A levegős rendszerű (üzemanyagkályhás) készülékek a jármű üzemanyagát égetik el az égésterükben, a keletkező hőt pedig közvetlenül az utastérbe juttatják.

Forduljon hozzánk!

Korszerű, nagy tapasztalattal rendelkező szervizünk vállalja vizes és levegős rendszerű állófűtések beépítését a legkülönfélébb járművekbe. Ügyfeleinknek a minőségi és megbízható Webasto, Eberspächer és Autoterm rendszereket ajánljuk. Elvégezzük az állófűtés-rendszerek időszakos átvizsgálását és karbantartását, melyet évente, a fűtési szezon előtt érdemes megtenni. Vállaljuk a meghibásodott állófűtések javítását és a szükséges alkatrészek beszerzését is.

Kapcsolódó dokumentumok:

Autóklíma, raktérhűtő, állófűtés szerelési árlista »

Több évtizedes tapasztalat az épület- és gépjármű klímatechnika területén!

7632 Pécs, Északmegyer dűlő 32.
Telefon / fax: +36-72/216-764
E-mail:
Autóklíma, raktérhűtés, állófűtés:
Bekk Norbert +36-30/390-4604
Épületklíma:
Bekk Róbert +36-30/620-3889

© TRI-BEKK Kft - Minden jog fenntartva

Weboldal: