Tri-Bekk Hűtés és Klímatechnikai Kft.
Épület- és gépjármű hűtéstechnológia

 +36-30-390-4604
 info@bekk.hu

Autóklímák

Autóklíma beszerelés

A már-már alapfelszereltségnek számító autóklíma - azáltal, hogy hűvös utasteret biztosít a forró napokon -, enyhíti a vezető fáradtságérzetét, növeli a koncentrálóképességét, így nemcsak kényelmessé teszi az utazást, hanem biztonságosabbá is. A nyári használatom túl télen, illetve esős időben is hasznos lehet a szélvédő páramentesítése céljából. A fenti előnyökből következően, amennyiben gépkocsija nem rendelkezik klímával, érdemes azt beszereltetnie.


Autóklíma karbantartás, javítás

A légkondicionálót a folyamatos, zavartalan működés, illetve a hosszú élettartam érdekében időről időre át kell vizsgáltatni, karban kell tartani. Az átvizsgálás során feltárt problémák megelőzhetik az alkatrészek, egységek korai tönkremenetelét, költséges cseréjét. A rendszert összekötő csövek, vezetékek elfáradásából, elöregedéséből vagy sérüléséből származó esetleges repedések a hűtőközeg szivárgásához vezethetnek. A klímarendszer hűtőközegének mennyiségét évente érdemes ellenőriztetni és amennyiben szükséges, azt utántölteni. Az eltömődött pollenszűrő csökkenti a klíma hatékonyságát, ezért azt is javasolt évente cseréltetni. Ha úgy érzi, hogy a légkondicionáló hűtőteljesítménye csökkent, annak működése zajos, vagy kellemetlen szagot áraszt, mindenképpen forduljon szakszervizhez.

Autóklíma tisztítás, ózonos fertőtlenítés

Az autóklíma rendszeres, legalább évenkénti tisztítást igényel, mivel a rendszer nedves környezete optimális körülményeket biztosít a különféle mikroorganizmusok, baktériumok és gombák elszaporodásához, ami kellemetlen szagokkal járhat, és belélegzésük veszélyeztetheti az egészséget. A tisztítás korszerű, környezetbarát módszere az ózonos fertőtlenítés.

Forduljon hozzánk!

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szervizünk vállalja a klíma beszerelését, a rendszer tisztítását, ózonos fertőtlenítését, karbantartását, átvizsgálását, a hűtőközeg ellenőrzését, utántöltését. Elvégezzük a repedt, törött klímacsövek javítását, a pollenszűrő cseréjét, de a klímakompresszor javítása sem okoz számunkra problémát. A cserére szoruló alkatrészek beszerzéséről is gondoskodunk.

Kapcsolódó dokumentumok:

Autóklíma, raktérhűtő, állófűtés szerelési árlista »

Több évtizedes tapasztalat az épület- és gépjármű klímatechnika területén!

7632 Pécs, Északmegyer dűlő 32.
Telefon / fax: +36-72/216-764
E-mail:
Autóklíma, raktérhűtés, állófűtés:
Bekk Norbert +36-30/390-4604
Épületklíma:
Bekk Róbert +36-30/620-3889

© TRI-BEKK Kft - Minden jog fenntartva

Weboldal: