Tri-Bekk Hűtés és Klímatechnikai Kft.
Épület- és gépjármű hűtéstechnológia

 +36-30-390-4604
 info@bekk.hu

Raktérhűtők

A friss vagy fagyasztott élelmiszerek, húsok, gyümölcsök, könnyen romlandó áruk, gyógyszerek minőségromlás nélküli, biztonságos szállítása hűtött raktérrel rendelkező járművekkel oldható meg. A globális felmelegedés következtében napjainkban még magasabb hőmérsékletekkel kell számolni, így nyáron akár 50 fok feletti belső hőmérséklet is kialakulhat egy hűtetlen jármű belső terében, ez pedig egyes termékek esetében minőségromláshoz, illetve az egészségre veszélyes kórokozók elszaporodásához vezethet. A szállítási hőmérsékletet nemzetközi előírások is szabályozzák.

A raktérhűtő berendezések megoldást kínálnak a különféle furgonok, dobozos járművek rakterének menet közbeni - és egyes változatok esetén álló helyzetben történő - hűtésére, biztosítva a kívánt hőmérséklet-tartományt. Ezáltal lehetővé teszik, hogy a hőmérsékletre érzékeny áruk biztonságosan elérjék úticéljukat az időjárási körülményektől függetlenül.

Két típusát különböztetjük meg: a tetőre szerelhető és az integrált megoldású raktérhűtőt.

A különböző teljesítményű berendezések közül történő választás során az időjárási viszonyok mellett figyelembe kell venni a használat módját is - például egy terítő autónak más hűtőre van szüksége, mint egy hosszútávon szállítónak.

Forduljon hozzánk!

A hűtőrendszer hosszú élettartamának biztosítása, teljesítményének megőrzése érdekében, valamint a meghibásodás megelőzése céljából legalább évente két alkalommal ajánlott szakszervizben elvégeztetni annak átvizsgálását és karbantartását. Cégünk vállalja a raktérhűtő rendszerek típus- és márkafüggetlen javítását, karbantartását.

Kapcsolódó dokumentumok:

Autóklíma, raktérhűtő, állófűtés szerelési árlista »

Több évtizedes tapasztalat az épület- és gépjármű klímatechnika területén!

7632 Pécs, Északmegyer dűlő 32.
Telefon / fax: +36-72/216-764
E-mail:
Autóklíma, raktérhűtés, állófűtés:
Bekk Norbert +36-30/390-4604
Épületklíma:
Bekk Róbert +36-30/620-3889

© TRI-BEKK Kft - Minden jog fenntartva

Weboldal: